Annuleringsverzekering

Europeesche Verzekeringen

Annuleringsverzekering ? Europeesche Verzekeringen is specialist in annuleringsverzekeringen. Zowel wat betreft een kortlopende annuleringsverzekering als een doorlopende annuleringsverzekering.
Indien u een annuleringsverzekering af wilt sluiten en op zoek bent naar een betrouwbare verzekeraar met goede annuleringsverzekeringen en betaalbare tarieven, is Europeesche Verzekeringen als verzekeraar van reis- en annuleringsverzekeringen, zeker een goede keuze. Samen met Europeesche Verzekeringen hebben wij, van Vakantie Zeker, een aantal websites ontwikkeld, waar u op een eenvoudige manier een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering kunt afsluiten. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk via onze websites een kortlopende of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Of u nu een kortlopende annuleringsverzekering of reisverzekering af wilt sluiten of toch gaat voor een doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering, onze websites bieden goede informatie en u kunt de premie van uw Europeesche reisverzekering- of annuleringsverzekering van tevoren uitrekenen en de gewenste polis online afsluiten. U ontvangt de polis annuleringsverzekering of reisverzekering online ( via het opgegeven e-mail adres ) van Europeesche Verzekeringen.U betaalt de premie van uw annuleringsverzekering of reisverzekering ook rechtstreeks aan Europeesche Verzekeringen.

Afsluiten  kortlopende annnuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen.

Afsluiten kortlopende of doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen.

Wanneer kortlopende annuleringsverzekering afsluiten?

U sluit de kortlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen af indien u een vakantie hebt geboekt en tegen annuleringskosten verzekerd wilt zijn. Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is het aan te bevelen naast de kortlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen ook de kortlopende reisverzekering af te sluiten. Indien u via onze websites een kortlopende annuleringsverzekering én reisverzekering wilt afsluiten, dient u 2 aparte polissern af te sluiten. Een kortlopende annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering kan bij Europeesche Verzekeringen helaas niet op één polis gecombineerd worden. Dit is anders met de doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen, deze kunt u wel combineren met de dekking doorlopende annuleringsverzekering. Indien u overigens wel een doorlopende reisverzekering hebt lopen maar niet bij Europeesche Verzekeringen, is het wel mogelijk om bij Europeesche Verzekeringen een "losse" kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Overigens adviseren wij u de kortlopende annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van uw reis of vakantie af te sluiten. U heeft dan de meest optimale dekking omdat bestaande ziekten en kwalen niet op voorhand door de polisvoorwaarden uitgesloten zijn.

Uw annuleringsverzekering afsluiten met Allrisk dekking

Of u nu een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering wilt afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. U kunt bij zowel de kortlopende als de doorlopende versie kiezen voor de Allrisk dekking. Indien u een annuleringsverzekering bij de Europeesche Verzekeringen af sluit met deze Allrisk dekking, kunt u zelf de reden bepalen om uw vakantie of reis te annuleren en dus altijd een beroep te doen op uw annuleringsverzekering met Allrisk dekking. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op de Allrisk dekking indien u onverwacht uw zoon of dochter moet helpen met een verhuizing, u uw vader of moeder moet verplegen of indien u ander werk hebt gekregen en uw vakantieplannen wilt aanpassen. De kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen met Allrisk dekking is een bijzondere annuleringsverzekering. Wel betaalt u voor deze Allrisk dekking een extra premie en krijgt u bij annulering krachtens deze Allrisk dekking geen 100 % van de annuleringskosten maar slechts 75 % van de annuleringskosten uitgekeerd. Moet u uw vakantie annuleren in verband met bijvoorbeeld overlijden, ongeval of ernstige ziekte van een verzekerde, wordt er wel gewoon 100 % van de in rekening gebrachte annuleringskosten uitgekeerd. Op het moment dat u een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen via één van onze websites af sluit, kunt u al of niet kiezen voor deze Allrisk dekking. 

Samengestelde reizen zijn meeverzekerd

De dekking samengestelde reis is op uw annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen meeverzekerd.

Indien u zelf uw vakantie of reis hebt samengesteld, bijvoorbeeld zelf vliegtickets en een hotel hebt geboekt, is er spraken van een samengestelde reis. In het verleden was het zo dat indien u een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen af sloot, u de dekking samengestelde reis tegen een extra premie mee kon verzekeren. Tegenwoordig zit de dekking samengestelde reis standaard in de dekking annuleringsverzekeringen Europeesche Verzekeringen. Dit geldt zowel voor de kortlopende annuleringsverzekering als de doorlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen. En dat is gunstig voor u als vakantieganger!

Kortlopende annuleringsverzekering voor groepen

Indien u met familie, vrienden of collega's op vakantie gaat en overweegt een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten, is een kortlopende annuleringsverzekering voor groepen zeer aan te bevelen. De kortlopende annuleringsverzekering voor groepen staat beter bekend als groepsannuleringsverzekering.
U kunt de groepsannuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker online afsluiten.

Informatie: Kortlopende annuleringsverzekering voor groepen.