tijdelijke annuleringsverzekering

Tijdelijke annuleringsverzekering afsluiten

Een tijdelijke annuleringsverzekering is een kortlopende annuleringsverzekering die je afsluit voor één specifieke vakantie, of reis. Je kunt een tijdelijke annuleringsverzekering ook afsluiten voor een weekendje weg. Bijvoorbeeld een weekendje weg in het kader van een stedentrip naar Barcelona, Londen, Madrid of Praag. Een andere naam voor een tijdelijke annuleringsverzekering is een kortlopende annuleringsverzekering.

Je sluit een tijdelijk annuleringverzekering af als je geen doorlopende reisverzekering met annuleringsverzekering hebt lopen en voor de annuleringsrisio's verzekerd wilt zijn. Je kunt via deze website ook een tijdelijke annuleringsverzekering met all risk dekking afsluiten. De tijdelijke reisverzekering van Europeesche met all risk dekking is de meest uitgebreide variant. Op deze pagina vind je informatie over de tijdelijke annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker. Onderaan deze pagina vind je ook informatie over een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking. Je kunt zowel de tijdelijke annuleringsverzekering als doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking online via één van onze websites afsluiten. Veel succes.

Informatie tijdelijke annuleringsverzekering

Dekking tijdelijke annuleringsverzekering ook tijdens vakantie

Vel mensen denken dat een tijdelijke annuleringsverzekering alleen dekking biedt bij annuleringskwesties voor aanvang van de vakantie. In de dekking van de tijdelijke annuleringsverzekering van Europeeche zit echter ook een dekking als u uw vakantie in verband met bijv overlijden of ernstige ziekte moet afbreken. We noemen dit een afbrekingsvergoeding.  U krijgt dan een vergoeding per ongebruikte reisdag.  Dit is een reden om een tijdelijke annuleringsverzekering ook bij een last minute vakantie af te sluiten. Overigens biedt de tijdelijke annuleringsverzekering van Europeesche ook dekking bij bijvoorbeeld werkloosheid, echtscheiding, verlies reisdocumenten en meer. In de voorwaarden van de tijdelijke reisverzekering van Europeesche Verzekeringen vindt u de volledige omschrijving van de dekking polis.

Wat kost deze tijdelijke reisverzekering?

De premie van de tijdelijke annuleringsverzekering van Europeesche is afhankelijk van de hoogte van de reissom, het aantal dagen dat de reis of vakantie duurt, de gewenste dekking ( standaard annulering dekking of uitgebreidere all risk dekking ) en of u wel of geen waarnemer wenst mee te verzekeren. De premie van een tijdelijke annuleringsverzekering is dus niet afhankelijk van het aantal personen dat u verzekert. Wel dienen de namen en geboortedata van deze personen ( reisgenoten ) opgegeven te worden.
De premie wordt verhoogd met de poliskosten en de wettelijke assurantiebelasting.
Via deze website kunt u de premie van de door u gewenste tijdelijke annuleringsverzekering eenvoudig uitrekenen en vervolgens de polis online afsluiten.

Tijdelijke annuleringsverzekering voor groep

Gaat u een groepsreis maken of met een grote groep op vakantie?  Voor grote groepen is het verstandig om in plaats van een tijdelijke annuleringsverzekering een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.
Het is dan eenvoudiger om als groep te annuleren.
U kunt ook de groepsannuleringsverzekering ( is een tijdelijke annuleringsverzekering voor groepen ) online afsluiten.

Tijdelijke annuleringsverzekering voor bruiloft

En tenslotte.. Voor bruiloften hebben verzekeraars een tijdelijke annuleringsverzekering in het leven geroepen, de zogenaamde bruiloftverzekering. Hierbij verzekert u zich onder andere tegen annuleringskosten als de bruiloft door bepaalde omstandigheden niet door kan gaan. Daarnaast bent u bij een bruiloftverzekering verzekerd tegen allerhande risico's tijdens de bruiloft.
Wilt u weten wat een  bruiloftverzekering inhoudt en wat de premie is?
Bezoek dan de website bruiloftverzekering-online.nl.

Doorlopende annuleringsverzekering afsluiten

Het is ook mogelijk om in plaats van een tijdelijke annuleringsverzekering een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan met alle andere verzekerden het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten en ook bij last minute vakanties. Op deze website vind je ook informatie over de doorlopende annuleringsverzekering van Europeesche.