Verzekering backpackers

Verzekering voor backpackers

Vakantie Zeker is gespecialiseerd in bijzondere reis- en annuleringsverzekeringen. Hieronder de duurzame reisverzekering, de bruiloft verzekering, groepsannuleringsverzekering, groepsreisverzekering en verzekering voor backpackers. Op deze pagina vindt u informatie over de backpackers verzekering, een speciale verzekering voor backpackers. Met deze prima reisverzekering kunnen backpackers goed verzekerd op reis en met extra zekerheid de wereld verkennen. Het maken van een wereldreis of lange reis is een bijzondere en inspirerende ervaring. Met een goede reisverzekering ga je als backpacker nog prettiger op reis. 

Informatie over de verzekering voor backpackers.

Waarom is deze verzekering zo bijzonder?

De backpackers reisverzekering van Vakantie Zeker en Europeesche Verzekeringen is om een aantal redenen bijzonder. Hieronder noemen we er een aantal:

-Je kunt de backpackers verzekering online afsluiten
-Je kunt als backpacker tot 720 dagen verzekerd op reis
-Je bepaalt zelf de dekking van deze verzekering voor backpackers
-Lage premie ( afhankelijk van dekking )
-Met milieucompensatie ( aanplant bomen in ontwikkelingslanden )

Voor wie bedoeld?

Uiteraard is deze verzekering in eerste instantie bedoeld voor backpackers. Maar ook voor andere doelgroepen is deze backpackers reisverzekering aantrekkelijk om af te sluiten. Bijvoorbeeld als je stage gaat lopen in het buitenland of vrijwilligerswerk gaat doen. En voor ontwikkelingswerkers. Maar ook voor groepen reizigers kan deze reisverzekering interessant zijn. Ook in het kader van een rondreis of groepsreis kan je deze verzekering voor backpackers en wereldreizigers afsluiten. Waarvoor je ook deze verzekering wilt afsluien, het kan online en is eenvoudig.

Europadekking of Werelddekking

Of je nu gaat backpacken binnen Europa of naar Azië, Australië, Zuid-Amerika of Afrika gaat, deze verzekering voor backpackers is voor iedere bestemming geschikt. Je kiest bij het afsluiten van de polis voor Europdekking of Werelddekking.  Bij de dekking Europa betaal je een lagere premie dan bij de backpackers reisverzekering met werelddekking.