wat kost een annuleringsverzekering

De kosten van een annuleringsverzekering

Wat kost een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering?  Veel mensen vragen zich af wat een annuleringsverzekering kost. Bij de annuleringsverzekeringen van Vakantie Zeker en Europeesche is het eenvoudig uit te rekenen wat een annuleringsverzekering kost. Ongeacht het type annuleringsverzekering, kunt u de premie online en vooraf uitrekenen. En u kunt de premie van een annuleringsverzekering zelf uitrekenen, voor u besluit de betreffende annuleringsverzekering wel of niet af te sluiten. Zo weet u altijd de totale kosten van de door u gewenste annuleringsverzekering, eventueel in combinatie met een reisverzekering.

De premie is een percentage van de reissom

Of u nu een kortlopende annuleringsverzekering, doorlopende annuleringsverzekering of een annuleringspolis voor groepen af wilt sluiten, de polis is altijd een percentage van de reissom. De reissom zijn alle kosten bij elkaar opgeteld die u voor uw vakantie in totaal moet betalen. Indien u de reis zelf hebt samengesteld, bijvoorbeeld vliegtickets, hotels en huurauto, is de reissom het totaal van deze kosten. De premie voor de annuleringsverzekering is afhankelijk van het type verzekering en de dekking bij Europeesche Verzekeringen gemiddeld 5, 5 tot 6 % van deze reissom, vermeerderd met poliskosten en assurantiebelasting.

Premie kortlopende annuleringsverzekering uitrekenen.  ( Europeesche ).

Premie doorlopende annuleringsverzekering uitrekenen. ( Europeesche ).

P.S. Indien u wilt weten wat een annuleringsverzekering kost, dient u dus vooraf de totale kosten van de reissom op te tellen van alle personen van uw geboekte of nog te boeken reis.
Een goedkope vliegticket vindt u op onze website goedkope vliegtickets, een luxe vakantiehuis of villa met privé zwembad op onze website vakantiehuizen-prive-zwembad.nl

Toeslag premie annuleringsverzekering met All Risk Dekking

Indien u de annuleringsverzekering Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten met All Risk Dekking en daarvoor de premie wilt weten, vinkt u aan "premie AllRisk Dekking".  U ziet dan direkt wat de premie van een Europese annuleringsverzekering met All Risk Dekking kost.

Wat kost een annuleringsverzekering voor groepen?

De premie voor een annuleringsverzekering van groepen zoals Vakantie Zeker die voert, bedraagt 5,5 % van de verzekerde som van de groepsreis. Het aantal personen maakt niet uit. Er is sprake van werelddekking. Op de website annuleringsverzekering voor groepen, kunt u online uitrekenen wat de premie voor een groepsannuleringsverzekering van Europeesche en Vakantie Zeker kost. Zo weet u ook wat een annuleringsverzekering voor groepen kost vóór u deze polis eventueel afsluit.